Vietnam.The.Killing.Zone.2011.PAL.Retail.6xDVDBox.NL.Subs.EE.Rel.NL

Vietnam — The Coup Terrain (2011) PAL Retail 6xDVDBox NL Subs EE-Rel.NL
.

Set Free Okt 2011
ReleaseInfo: http://www.bol.com/nl/p/dvd/.../1002004011646842/index.html
.
Vietnam.The.Killing.Zone.2011.PAL.Retail.6xDVDBox.NL.Subs.EE.Rel.NL
.

About this deluge:
America's longest war (1959 — 1975), a synchronous who is better known because of the fait accompli-based films (Body, Apocalypse Now, We Were Soldiers) and TV series (Assignment of Responsibility) than on the facts.

What was this war and what made ??him so cruel? It all becomes depart in VIETNAM: The Coup Terrain.
.
Beschrijving
.

Amerika's langst durende oorlog (1959 û 1975), is er ÚÚn die hedendaags beter bekend is vanwege de erop gebaseerde films (Body, Apocalypse Now, We Were Soldiers) en tv series (Assignment of Responsibility) dan op de feiten.

Waar ging deze oorlog om en wat maakte hem zo wreed? Het wordt allemaal duidelijk in VIETNAM: The Coup Terrain.

SPIONAGE EN SPIONEREN (DVD1)
Tijdens een van de moeilijkste en dodelijkste conflicten uit de geschiedenis was eenvoudige oorlogsvoering niet genoeg. De oorlog in Vietnam had geheime operaties nodig.

De Amerikanen maakten gebruik van tactieken als intimidatie, spionage en geheime razzia's vanuit zee om de vijand te overmeesteren. Volg de verhalen van deze
geheime missies die werden uitgevoerd door de CIA en speciale teams binnen het Amerikaanse leger.
.
VIETCONG (DVD2)
Hun naam bezorgt Vietnamveteranen nog altijd de rillingen. Zij waren de communistische guerrilla's die noteworthy vernietigingen voor hun rekening namen tijdens de oorlog in Vietnam.

Berucht om hun hinderlagen en vooraf geplante bommen waren zij verantwoordelijk voor vele Amerikaanse slachtoffers.

De mannen van de Vietcong bewogen zich tussen de burgers en waren daarom erg moeilijk te identificeren en uit te schakelen.

Uiteindelijk moest Amerikadan ook zijn meerdere erkennen in de Vietnamese strijders die hiermee de weg vrij maakte voor de overwinning van het communisme in 1975.
.
ACHTER DE LINIES (DVD3)
Deze mannen vormden het belangrijkste geheime party van het Amerikaanse leger tijdens de oorlog in Vietnam. De Studies & Observations Sort (SOG) richtte zich met
hun aanvallen op de meest sterke punten van de vijand op de beruchte Ho Chi Minh route.

Zo bevrijdde zij met hun acties op spectaculaire wijze gevangenen en stonden zij aan de start van de meedogenloze en genadeloze oorlog tegen de Vietcong.
.
HET TET-OFFENSIEF & DE GRADE BIJ DIEN BIEN PHU (DVD4)
Het Tet-offensief op 31 januari 1968 was een van de meest verwoestende dagen van de oorlog in Vietnam. Geheel onverwachts plaatsten de Vietcong en Noord-Vietnamese troepen aanvallen op bijna alle grote steden in Zuid-Vietnam.

De grade bij Dien Bien Phu was een grote miscalculatie van de Fransen. Zij dachten zonder problemen hun basiskamp op te kunnen zetten in Dien Bien Phu. Binnen enkele weken werden zij echter belegerd en overmeesterd.
.
BLOEDBAD IN DE LUCHT (DVD5)
De bloedigste dag van de oorlog in Vietnam is zonder twijfel 20 mei 1972. De dag waarop de Amerikaanse luchtmacht werd losgelaten boven het Aziatische land.

Niemand kon vermoeden wat de desastreuze gevolgen van deze actie zouden worden. Het was de Hel boven Hanoi. In de lucht boven Vietnam was een loterij op leven en dood gaande.

Met behulp van levensechte reconstructies volgen we vanuit de cockpit van de Amerikaanse F — 4 Phantoms de bloedige strijd met de beruchte MiG — 21 uit Noord-Vietnam.
.
RIVIERKRIJGERS (DVD6)
De soldaten van de Vigilance Runabout River (PBR) waren Proud, Brazen Out en Conscientious. Oftewel trots, neat en betrouwbaar. Deze Amerikaanse eliteteams op het modify voerden dan ook alle mogelijke missies uit op de rivieren van Vietnam.

Stap in de boot en reis de rivieren af met de mannen van de PBRs. Hoor de verhalen van hen die een diepe en blijvende hechting houden met deze helden van de Vietnamese wateren.
.
Info
.

Author: This is the Source
Set Free: DVD5, 6 disks, 270:00 min
Video: PAL Retail
Audio: Eng DD2.0
Subs Retail: Dutch
Menu: Yes
.

Relish In EE-Rel.NL

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM