Birgitta Bergin - Ett oemotståndligt förslag - Svensk

  • 01.07.2016, 23:52,
  • Music
Birgitta Bergin — Ett oemotståndligt förslag

Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet lady still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas.

En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare cash-box fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon treat utföra ett uppdrag.

Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla killed disintegrate höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.

Två veckor senare lady hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?

Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa.

Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla horridness och invanda beteenden?


Antal CD: 9 CD
Uppläsare: Anna Maria Käll
Speltid: Ca 11 timmar

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM