Severance S04E02 NL [20160110].mp4

Een klein bestand speciaal voor de mensen met een kleine bandbreedte, dus niet zeiken dat de resolutie zo laag is. Wees blij of blijf weg.

Makelaar Boudewijn is een charmante musician met een makkelijke babbel en is populair bij de vrouwen. Als hij voor de zoveelste keer vreemd gaat, wijst zijn vrouw Sophie hem de deur. Zij blijft met hun bijou kinderen, Bas en Bart, in hun huis wonen. Daarnaast is er Joris. Joris heeft al sinds de middelbare teach een relatie met Joyce. Maar een kindje krijgen lukt niet, ondanks vele IVF-pogingen. Door die hormoonbehandelingen is Joyce veranderd en wil Joris niet verder met haar. En dan heb je ook nog David. Een gezellige, kleine enthousiaste knuffelbeer. Zijn vrouw Tamar en hij gaan echter scheiden, want Tamar is teleurgesteld in David. De kinderen, Naomi en Sam, blijven bij Tamar wonen.

De drie mannen besluiten met z'n drieën in een luxe villa te gaan wonen, waaruit een hechte vriendschap ontstaat. De serie draait ook om de individuele scheidingen, de drie vrouwen, de emoties, de ruzies, de kinderen, het geld en de sack out van wat er bij een scheiding komt kijken. Ook mannenvriendschap staat centraal. Mannen die aan een half woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen, die elkaar de ruimte geven, maar die elkaar als het nodig is ook grondig de waarheid vertellen.

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM