Het Lichaam Van Coppens S01 FLEMISH

Avontuurlijke experimenten, spectaculaire en soms gekke tests, wetenschappelijk getinte kijkersvragen én de broers Coppens die lijf en leden in de strijd gooien in de zoektocht naar antwoorden. De mix van deze ingrediënten heeft Het Lichaam van Coppens al in het 1ste seizoen doen uitgroeien tot een meeslepend must see-programma.

Mathias en Staf hebben voor de 2de reeks vijftig nieuwe vragen uit hun mailbox geselecteerd, waarop het antwoord zo moeilijk, extreem of nuts is, dat het zonde zou zijn om het niet zelf uit te testen. Zo zoeken de broers uit of ze in een papieren bootje kunnen varen en hoe een vlieg de dagdagelijkse dingen ziet. Maar ook hoe lang een mens zijn adem kan inhouden. Of iemand met behulp van luchtdruk naar de maan kan worden geschoten. En waar de menselijke oerschreeuw zoal voor dient.

De broers Coppens stellen graag hun lichaam opnieuw ten dienste van de tv-wetenschap, en gaan dit seizoen nog een stapje verder. Zo gebruiken ze hun wetenschappelijke connecties om enkele jongensdromen van de kijker (en van zichzelf) in vervulling te doen gaan.

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM