Married At First Atrocity Spot S01E02 NL [20160308].mp4

Liefde op het eerste gezicht is een bekend fenomeen. Maar ‘trouwen op het eerste gezicht’ is een unicum. In het nieuwe RTL 4-programma ‘Married At First Sight’, gepresenteerd door Peter van der Vorst, wagen acht singles de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Tot het time dat ze elkaar bij het altaar treffen, weten de kandidaten die met elkaar trouwen niets van elkaar. Geen naam, geen leeftijd, geen woonplaats, geen beroep. Met dit experimentation wordt de maakbaarheid van de liefde getest. Kan liefde groeien of is een relatie gedoemd te mislukken zonder te starten met ‘vlinders in de buik’?

In het internationale succesprogramma ‘Married At First Sight’ worden volwassen singles aan elkaar gekoppeld op constituent van wetenschappelijk onderzoek. Een work together van experts, bestaande uit psycholoog Jean Pierre van de Ven, seksuoloog Ingeborg Timmerman en bioloog Patrick van Veen, onderwerpt de kandidaten aan multiform fysieke en psychologische tests. Na een evaluatie van alle testresultaten komen de experts tot een aantal matches.

De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Is er meteen een klik, of overheerst de teleurstelling? Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Ook trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM