Wie is de Mol S16E05 NL [20160130].mp4

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarin een cooperate van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in zijn midden.

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.

De kandidaten voeren deze opdrachten uit om gezamenlijk de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol — een saboteur — in hun midden is dat voortdurend een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen onder de kandidaten is er niet altijd bij. Want hoeveel vreugde er ook is over het slagen van een opdracht, de dreiging van de mol blijft aldoor voelbaar. Wie de mol is houdt ook de kijker in zijn greep, want een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert. Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot.

Wie is de Mol? wordt sinds 1999 geproduceerd door Idtv en uitgezonden door AVROTROS.

Wie is de Mol? seizoen 16 is opgenomen in de Dominicaanse Republiek en wordt vanaf 2 januari elke zaterdag uitgezonden op NPO 1 om 20:30 uur. Dit seizoen wordt wederom gepresenteerd door Art Rooijakkers.

De finale wordt, net als afgelopen seizoen, lively uitgezonden vanuit VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam, op zaterdag 5 maart vanaf 20:30 uur.

De kandidaten zijn: Airen Mylène, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Horniness, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman.

Speciaal voor de downloaders met een smalle bandbreedte en die ver op een klein eilandje wonen. OH, ja en Marjolein Keuning is niet de mol.

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM