The Vampire Diaries Seizoen 4 (2012) DivX HDTV NL Subs NLtoppers

The Vampire Diaries Seizoen 4 (2012) DivX HDTV NL Subs NLtoppers

The Vampire Diaries

Seizoen 4

Elena wordt in het ziekenhuis gered door het bloed van Damon, als vampier. Hierdoor heeft ze een sired-gather met Damon, wat ze niet weet. Klaus heeft Rebekah «gedood» en er is een professionele vampierjager, van het vampierjagerschap van de 5, in de stad. Hij heet Connor. Elke keer dat hij een vampier vermoordt, komt er een grotere tatoeage op zijn lichaam. Alleen Jeremy kan deze tatoeage zien, wat betekent dat hij bestemd is als potentiële vampierjager.

Elena is ondertussen helemaal in de war met haar gevoelens. Ze voelt blackguard veel voor Damon en babysitter voor Stefan, daarom maken zij het uit. Damon en Elena krijgen hierdoor een relatie.

Damon zegt tegen Elena dat ze Connor moet doden. Vanwege de sired-gather doet ze dat ook. Alleen krijgt ze dan de jagersvloek. De jager achtervolgt haar, door aanwezig te zijn in haar leven als een geest. Doordat Jeremy een vampier doodt wordt hij de nieuwe jager en heeft Elena niet meer de jagersvloek.

Klaus is op zoek naar het geneesmiddel voor vampirisme. Hierdoor kan hij Elena«s bloed weer gebruiken voor meer hybrids. Daarvoor heeft hij eerst het zwaard nodig. Op het zwaard staat een Davinci-Jus Gentium »universal Law«-achtige jus gentium »universal law' (draai het zwaard en er komen tekens tevoorschijn, dat soort dingen). Met het zwaard en de tatoeage van de jager kom je bij het geneesmiddel. Jeremy vermoordt Kol, waardoor ook alle vampiers die Kol veranderd heeft doodgaan en waardoor hij dus ook de hele tatoeage op zijn lichaam heeft staan.

Professor Shane is ook in de stad. Hij wil niet het geneesmiddel, maar de man van wie het geneesmiddel is tot leven wekken. Silas is de eigenaar van het geneesmiddel. Hij was onsterfelijk en wilde bij zijn sterfelijke liefde zijn. Zijn liefde ging dood en daarom wilde hij ook dood. Hij wilde op de menselijke manier doodgaan en daarom had hij het geneesmiddel nodig. Alleen ging er iets mis. Qetsiyah sloot hem op met het geneesmiddel in een tombe. Om Silas tot leven te wekken moesten er drie verschillende moorden worden gepleegd. 1: Mensenmoord (12 mensen van de stadsraad werden vermoord) 2: Buitenaardse moord (Klaus vermoordde 12 hybrids) 3: Heksenmoord (Bonnie werd geheeld van haar nieuwe heksenmethode «expressie» door 12 heksen die met elkaar verbonden waren. Uiteindelijk moest zij vermoord worden, maar Caroline kon hier niet tegen en vermoordde daarom de heks die haar vermoorden wilde. Maar die heks was verbonden met de andere 11 en die gingen allemaal dood). Hierdoor was Bonnie één met de aarde en alles en daarom kon Silas terugkomen.

Het geneesmiddel werd gestolen door Katherine. Damon is op zoek naar het geneesmiddel om Elena het te laten gebruiken, om de sired-gather te breken.

Door de zoektocht naar het geneesmiddel stierf Jeremy (vermoord door Katherine, die hem liet voeden aan Silas, dus «echt» vermoord door Silas). Elena kan niet omgaan met haar emoties en daarom vraagt Damon haar om haar gevoelens uit te schakelen. Hierdoor wordt Elena emotieloos en daar kan ze helemaal niet mee omgaan. Ze is een blackguard erg slechte vampier met geen menselijke gevoelens. Stefan en Damon proberen alles om haar gevoelens weer aan te krijgen. Uiteindelijk is het ze gelukt, door Elena te doen geloven dat haar vriend Matt dood was. Bonnie brengt alle doden (die geen rust hebben gevonden aan de andere kant) terug op de wereld, hierna probeert ze Jeremy voor altijd terug te brengen, deze spreuk wordt haar te veel en ze sterft. Ze denkt dat de spreuk niet gelukt is. Omdat iedereen doden kan zien vertelt ze niet dat ze dood is, nu weet nog niemand dat. Uiteindelijk neemt Katherine het geneesmiddel (het wordt in haar mond gedrukt door Elena tijdens een gevecht tussen beiden) en brengt Bonnie het gordijn dat de andere zijde met onze wereld afsluit naar beneden, ze merkt hierbij dat de spreuk op Jeremy toch gelukt is en dat hij nog leeft. Elena vertelt Damon dat haar gevoelens voor hem echt waren en dat ze van hem houdt, ze zijn vanaf nu weer een koppel.

Op het einde wordt onthuld dat Stefan een dubbelganger is van Silas waarna Silas Stefan in een kluis opsluit die hij vervolgens in een bodemloze rivier gooit. Silas neemt de identiteit van Stefan over terwijl Stefan steeds opnieuw verdrinkt in het water.


Veel kijkplezier en blijf seeden!!!

Groetjes CC

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM