Dokter Tinus S01E08 Dutch 720p HD B-Sam TBS

Dokter Tinus S01E08 Dutch 720p HD B-Sam TBS
http://imageshack.us/a/img801/4906/posteryl.jpg
Thom Hoffman is Dokter Tinus
Thom Hoffman trekt de doktersjas aan voor de nieuwe komische dramaserie Dokter Tinus. Hij zag een uitdaging om het net zo goed te doen als zijn Britse collega.

Woensdag start SBS 6 met de nieuwe dramaserie Dokter Tinus, een bewerking van de Engelse serie Doc Martin. De serie gaat over een vaatchirurg die zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar een klein dorp om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Al snel blijkt dat het verschil tussen de stad en het platteland groter is dan gedacht. Dat zijn voorganger zeer geliefd was in deze plaats, maakt op deze plek opnieuw beginnen nog ingewikkelder.

Genante aandoening
In de eerste aflevering zien kijkers hoe hij de sollicitatieprocedure tot huisarts in het dorpje Wourkem doorloopt. Eenmaal aan de slag dienen zich guide de nodige problemen aan: de brutale doktersassistente Kim, de onhandige loodgieter Bert en een mannelijke staunch met eminence en een nogal genante aandoening. Het enige lichtpuntje is onderwijzeres Lisa de Graaf.
«Onder de indruk»
Thom Hoffman kruipt in de huid van dokter Tinus. De acteur twijfelde geen seconde aan deze rol. «Toen ik voor de rol werd gevraagd, heb ik afleveringen van de Britse versie gezien. Ik raakte onder de indruk van hoe de Engelse acteur Martin Clunes de rol speelt en zag het als een uitdaging om het minstens net zo goed te doen», vertelt hij in Televizier. De serie heeft volgens Thom een gekke vorm van humor en scenario. «Er zitten ontroerende verhaallijnen in, maar de volgende locality kan ineens tough enmesscherp zijn, waardoor je als kijker op het verkeerde been gezet wordt.»
Dokter Tinus S01E08 Dutch 720p HD B-Sam TBS
Spotinformatie
Type........: Serie
Formaat.....: x264HD
Bron........: TV
Taal........: Nederlands gesproken
Genre.......: TVSeries, Komedie, Scenario, Familiefilm
Website : http://www.sbs6.nl/programmas/dokter-tinus
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Kom ook eens kijken :
Dokter Tinus S01E08 Dutch 720p HD B-Sam TBS
http://black-sam.org
Enjoy
Dokter Tinus S01E08 Dutch 720p HD B-Sam TBS
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM