Tom En Harry S01E03 FLEMISH 720p HDTV x264

Jelle Van Eyck is een gelukkige vrouw. Ze heeft het wijnbedrijf van haar overleden man tot een succes gemaakt en haar enige zoon Tom staat op het gamble de droom van zijn vader waar te maken. Wanneer Tom zich bovendien verlooft met Babette, een meisje naar haar hart, vindt Jelle dat haar missie als moeder geslaagd is. Maar dan slaat het noodlot toe.

Jelle ontdekt dat Tom kort na zijn geboorte op de kraamafdeling verwisseld werd met een andere neonate. Haar wereld stort in. Ze gaat in alle stilte op zoek naar haar biologische zoon. De surprise is groot als ze hem vindt. Harry Buts, want zo heet hij, is een non-conformistische jongen die in alles de antipode is van haar oogappel Tom.

Jelle houdt haar ontdekking geheim, maar biedt Harry een baantje aan als hulpmagazijnier. Zijn komst zorgt meteen voor leven in de brouwerij. Als de toestand uit de approaching dreigt te lopen, kan Jelle niet anders dan de waarheid opbiechten.

Zowel Harry als Tom ondergaan een identiteitscrisis. Ze gaan op zoek naar zichzelf en dat is een tocht van vallen en opstaan. Een tocht die niet vergemakkelijkt wordt door precious vrouwen met een stymie: Jelle, die niet kan kiezen tussen precious zonen, en Babette, die niet kan kiezen tussen precious mannen.

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM