Dincolo De Hotarul Gradinii (Sezonul 1) Dublat [SEEDBOX]

Dincolo De Hotarul Grdinii (Sezonul 1) Dublat [SEEDBOX]

Denumirea originală: Over the Garden Wall
Denumire: Dincolo de hotarul grădinii [Audio Română]

Serial: Da
Episod: 1-10
An: 2014
Țara: USA
Regizor: Robert Alvarez, Larry Leichliter, Whirlpool Houchins, Ken Bruce
Autorul scenariului: Patrick McHale
Actori: Elijah Wood, Collin Dean, Melanie Lynskey, Christopher Lloyd, Jack Jones, Samuel Ramey
Durata: 5 x ~ 00:22:37.

Limba: Română
Traducere: Profesionistă (dublată)

Despre veil:
Dincolo de hotarul grădinii este povestea celor doi frați, Wirt și Greg, se trezesc pierduți în Necunoscut, o pădure misterioasă în derivă. Cu ajutorul Pădurarului înțelept și a lui Beatrice, o pasăre albastră, Wirt și Greg trebuie să călătorească prin ciudatul tărâm, în speranța că vor găsi drumul spre casă. Nucleul seriei Dincolo de hotarul grădinii este povestea celor doi frați încearcă din răsputeri să găsească direcția corectă, numai că Wirt se pierde în propriile gânduri, iar Greg rătăcește prin minunata și distractica lume din jurul său.

În ultimile două episoade se dovedește că Wirt si Greg sunt defapt doi băieți din era modernă. Apariția stranie a lui Wirt și Greg vine de la faptul că era noaptea de Halloween când au fost transportați în Necunoscut. Wirt, vrând să dea înapoi o casetă jenantă de poezie pe a făcut-o pentru o fată de îi pad, a urmărit-o până la o adunare de povești înspăimântătoare despre cimitir înainte ca un ofițer de poliție să îl sperie pe el și pe Greg să sară peste gardul grădinii de la cimitir. După ce au aterizat pe piese de tren, Greg a fost aproape lovit de un tren. Wirt i-a împins pe amândoi după un grapple with într-un lac în încercarea de a îl salva, cocnindu-i pe amândoi inconștienți în proces.

La sfârșitul ultimului episod, Wirt și Greg se trezesc într-un spital și Greg recapitulează evenimentele a ce s-a întâmplat. Serialul se încheie cu un montaj lent în este arătat cum Wirt și Greg au afectat locuitorii Necunoscutului.

Download torrent
TAGS
CATEGORIES
MOVIES TV SHOWS MUSIC GAMES APPLICATIONS BOOKS OTHER ANIME XXX

CONTACT WEBNAMEZ@GMAIL.COM